Pelletat e Evropës është një nga prodhuesi më i madh e peletave të drurit për përdorim të konsumatorit në Ukrainë. Prodhimi i kompanisë është çertifikuar sipas standardit evropian të peletit A1 dhe A2, dhe kompania jonë është e vendosur në rajonin e Kharkivs'ka Oblast.

Kompania jonë, Europe-Pellets, operon me shumë klientë të cilët janë profesionistë në tregun e peletit nga vende të ndryshme të BE-së si: Italia, Sllovakia, Poloni, Republika Çeke, Rumania, Greqia, Austria, Gjermania, etj dhe gjithashtu nga Azia si Koreja, Kina etj., Australia, Afrika, Amerika dhe Lindja e Mesme. Rreth 85% e prodhimit tonë të peletit shitet për përdorime private dhe industriale.

Pelletat e drurit:
Produktet e kompanisë sonë plotësojnë standardet e cilësisë të përcaktuara për tregun botëror si standardet A1 dhe A2. Treguesit kryesorë të cilësisë për fishekët nga kompania jonë shpesh tejkalojnë standardin e vendosur nga A1 dhe A2 - hiri nën 1%, lagështia nën 10% dhe vlera kalorifike prej 18.5 Joule / ton ose 4.8KWt / kg. Kompania ka laboratorin e saj në fabrikë, e cila rregullisht kryen provat e produkteve tona.

Ekspertët tanë përdorin një nga metodat më të mira për të përpunuar produktet tona në përputhje me standardin ndërkombëtar të prodhimit të peletave të drurit. Për më tepër, inspektorët tanë të cilësisë testojnë këto produkte në bazë të disa parametrave për të siguruar standardin e tyre premium. Ne gjithashtu përfshijmë një Fabrikë të mobiluar mirë me pajisje moderne dhe depo për të kryer më së miri prodhimin tonë.